AMSTERDAM

WO 20 MAART
11:00
12:00

BACH voor Baby’s

Programma

Drive-in concert met de beste Bach voor baby's.

Musici

Nicolas van Poucke, piano

Kaart informatie

€ 20,-

Locatie

Drive-in buggy concert

Nicolas van Poucke heeft zelf net een baby ( en een dochtertje van 2) dus hij weet waar ze van houden. Kijk hier hoe dat er uit ziet! Rij met je kind in de buggy naar binnen en geniet van dit korte concert.

Nicholas is één van Nederlands meest succesvolle jonge pianisten van dit moment. Nicolas is zowel in ons land als over de grens uiterst actief als kamermusicus en is een graag geziene gast op kamermuziekfestivals. Hij werkte samen met musici als Colin Carr, Gil Sharon, Walter Delahunt en Igor Roma, Thomas Beijer en Ella van Poucke. In 2013 bracht hij zijn debuut-album uit met als titel “I believe in Bach, the Father, Beethoven, the Son and Brahms, the Holy Ghost of Music” . Deze werd door de Nederlandse pers enthousiast ontvangen. De Volkskrant gaf het 4 sterren en schreef: “Een cd die je bij je lurven grijpt door een ontzagwekkende concentratie en een mooi ontwikkeld gevoel voor timing”.

Nicolas kwam zelf op het idee om een Bach Pop-up store in te richten in Amsterdam. Daarom neemt hij in zijn kielzog bevriende musici mee en zal hij binnen 1 week in 4 verschillende concerten te horen zijn. In onze shop zijn uiteraard ook Bach opnames van Nicolas van Poucke te vinden.

POWERED BY 24 CLASSICS & STICHTING JOHANN
PARTNERS & FONDSEN

www.happybachdag.nl

Elk jaar wordt de verjaardag van Bach gevierd met concerten en andere ludieke activiteiten.

De Happy Bach Pop-up store is geïnspireerd door WTF-BACH