AMSTERDAM

ZO 17 MAART
16.00
17.00

Mathieu van Bellen & Nicolas van Poucke

Programma

Vioolsonate BWV 1016

Musici

Mathieu van Bellen en Nicolas van Poucke

Kaart informatie

€7,50
€ 20,-

Locatie

Mathieu van Bellen studeerde bij Jan Repko aan het Conservatorium van Amsterdam en aan Chetham’s School of Music in Manchester. Die opleiding werd hem mogelijk gemaakt door een studiebeurs van De VandenEnde Foundation in Amsterdam. In Londen studeerde hij bij Itzhak Rashkovsky, en in Berlijn aan de Hochschule für Musik bij Ulf Wallin.Hij volgde masterclasses bij o.a. Ida Haendel, Shlomo Mintz, Pinchas Zukerman, Maxim Vengerov en Bernard Greenhouse.

Mathieu gaf concerten in Europa, Azie en in the VS, hij speelde op grote muziekfestivals zoals de Festspiele MV in Duitsland en deed mee aan kamermuziekfestivals in heel Europa. Als de violist van het Busch Trio, een piano trio uit London, is Mathieu een actief kamermusicus en speelde hij kamermuziek concerten met artiesten als Shlomo Mintz, Ani Schnarch, Mark Padmore en Roger Vignoles. Mathieu is de oprichter en artistiek leider van het Scaldis Kamermuziek Festival in Zeeland, dat elk jaar in mei wordt gehouden.

We zijn dan ook blij dat Mathieu in het land is om met Nicolas van Poucke hun favoriete sonates van Bach uit te voeren in onze Pop-up store. Ideaal voor de zondagmiddag!

Dit concert is gratis voor 24classics leden.

POWERED BY 24 CLASSICS & STICHTING JOHANN
PARTNERS & FONDSEN

www.happybachdag.nl

Elk jaar wordt de verjaardag van Bach gevierd met concerten en andere ludieke activiteiten.

De Happy Bach Pop-up store is geïnspireerd door WTF-BACH